Меню
Изтегли албум English
Начало За сградата

За сградата

“Vista Montevideo” е жилищна сграда по немски модел с устойчиви архитектура и строителство, енергоефективни материали и системи при достъпни за масовия пазар цени. Проектът предлага разнообразие от функционални 1/2/3-стайни апартаменти и магазини на ниво партер, просторни и удобни за маневриране гаражи и паркоместа в нива сутерен и кота +/-0,00.

Всички материали и системи са внимателно подбрани в посока осигуряването на устойчивост, енергийна ефективност и усещане за лукс, като сред номинираните в изпълнението на сградата са системни решения от световни брандове като SCHUCO, BAUMIT, SCHINDLER, ROCKWOOL и др. 

Атрактивната локация на 3 минути пешеходно разстояние от метростанция "Мизия", Нов Български Университет и бъдещия парк "Кукуряк" превръщат “Vista Montevideo” в идеалният избор за местоживеене или за инвестиция с цел отдаване под наем.

Проектът, дело на ELITE Project Group, обхваща пълния спектър от разновидности на апартаменти, като всеки един от тях  дава максимум функционалност за минимум площ при процент общи части гравитиращ около едва 12%.

Преобладаващият тип жилища са едностайни, двустайни и тристайни, но изпроектирани така, че с едно движение биха могли да бъдат обединявани в по-големи тристайни или четиристайни апартаменти. 

Помислено е за всичко - от позициите на вътрешни и външни климатични тела, с оглед съхраняване естетическия вид на фасадите, до точните позиции за монтаж на газови котлета с директна връзка към специални коминни тела за отвеждане на изпаренията до покрива на сградата. 

Сутеренните нива дават възможност за охолно маневриране при 100% от местата за паркиране, а входните лобита предвиждат усещането на първокласно хотелско лоби с настилки и облицовки от естествени мрамори и дървени ламперии. 

Всичко предвидено в изпълнението на сградата е по линия на устойчивост и енергийна ефективност. 

Тухлените зидарии и интегрираната фасадна топлоизолационна система са от австрийски топ брандове, а окачената вентилируема фасада с каменна вата и HPL плоскоскти, както и седемкамерната дограма с енергоефективен троен стъклопакет - най-висок клас германско производство от световноизвестни брандове. 

Асансьорите също ще са от световен лидер в производството на луксозни и устойчиви кабини, а общите части ще дават усещането и уюта на хотелски комплекс. 

Околното пространство ще бъде богато озеленено, осветено и с предвидена автоматизирана поливна система, а всички цветарници ще бъдат облицовани в естествен камък.

За всички открити паркоместа са предвидени метални перголи, а настилката ще бъде изпълнена от ресан бетон с добавка за якост и водонепропускливост. Всички гаражи са с предвидени дистанционно управляеми врати NOVOFERM, a за настилка е предвиден шлайфан бетон с метални фибри.